ejendomsservice
Ikke-kategoriseret

Ejer du en ejendom, eller er I en forening der ejer en ejendom?

Så skal I bruge en partner der kan varetage vedligeholdelsen af jeres bosted, hvorfor ikke vælge en partner der har bevist sit værd ved allerede nu at have ansvaret for mere end 100 ejendomme i København.

Virkeligheden er, at der findes mange forskellige løsninger inden for ejendomsservice, der omhandler vedligeholdelse af ejendomme, specielt løsninger der adskiller sig på stabilitet, kvalitet og så naturligvis hvad det skal koste.

Og her kan det ikke betale sig at konkurrere på prisen som eneste parameter, sådan en form for konkurrence har flere negative konsekvenser – ledelsen i virksomheden bliver stresset af det, det giver medarbejderne mere at lave end de realistisk set kan nå på normal tid, og måske mest kritisk af alt – kunder der ender med at være utilfredse med den service de oplever på deres ejendom.

Derfor må succeskriteriet være at konkurrere på stabilitet, kvalitet og nogle faste medarbejdere på de enkelte ejendomme, så de bliver godt bekendt med hvad der skal leveres hos de enkelte kunder, og altid leverer det kunderne lige præcis har bestilt.

Fordelen der er ved at have faste samarbejdspartnere

Det er naturligvis sådan, at en medarbejder der kun har modtaget et par dages kursus ikke kan gøre det ud for en vaskeægte fagmand, med års uddannelse og erfaring. Så der kommer en faguddannet VVS’er, der gennemgår ejendommens anlæg hver måned, når der tegnes aftale om ejendomsservice med en ny kunde.

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om ejendomsservice, så gå ind på http://www.gladejendomsservice.dk/ og få et godt tilbud, de vil meget gerne i kontakt med dig, men vil lade dig om at stille de ekstra spørgsmål.

Det er absolut muligt at få virksomheden til at kontakte dig ved at bruge kontaktformularen inde på siden, udfyld blot de beskedne oplysning og læn dig tilbage og vent på kontakten.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.