motoriseret
Ikke-kategoriseret

Hovedstaden er vokset til noget andet

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine venner.

Her blev jeg konstant passeret af folk på billige el løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min smartphone som kunne benyttes til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på bonuskode til Lime, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne benytte. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Når Next Generation skal være med

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Dog bliver jeg nød til at insistere at ungen er godt beskyttet og har varmen i sin vandtætte flyverdragt og godt pakket ind med varme tørklæder. Om det lille pus så skal afprøve et segboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje segboards på samme måde som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til gode segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassebil benyttede vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, der netop kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.