algerens
Ikke-kategoriseret

Hvordan får du bugt med alger?

Alger er en egentlig en overordnet betegnelse af henholdsvis mikroalger og makroalger, der kan leve på bygningsfacader, fliser og tage. Egentlig er algerne gode for miljøet, men det er ærligt talt ikke ret pænt at se på. Derfor bliver det også mere og mere almindeligt at foretage algerens i ny og næ – men det er helt afgørende, at man ikke bruger hvad som helst i kampen mod algerne, så afrensningen fortsat er skånsom og miljørigtig, så hverken bygning, mennesker eller miljøet tager skade af kemien.

Hvordan renser man for alger?

Det vil typisk være en god idé at antage et professionelt firma til at rense for alger. Derved er du sikker på, at det er den korrekte kemi, der anvendes i kampen mod algerne, men du er også sikker på, at rensningen er grundig og får bugt med algerne.

Algerens kan udføres på både husfacader, fliser og tage, men den kan faktisk også foretages på skilte, køretøjer og terrasser. Døjer du således med alger i indkørslen, op af murværket på dit hus, eller med en grøn belægning på firmaskiltet eller taget på bygningen, vil en algerens kunne fjerne algerne fuldstændigt og give et rent, lækkert og ryddeligt udseende.

Hvad koster algerens og hvor ofte skal det udføres

Det er ikke dyrt at rense for alger, og ofte tilbyder de professionelle firmaer en abonnementsordning, hvor du samtidig vil få en klækkelig rabat på ydelsen. Klik for eksempel ind på http://gladrens.dk/algerens/, hvor du kan indhente et tilbud på et abonnement. Her vil du få udført algebehandling i foråret hvert eneste år – hvad end det gælder hele huset eller kun enkelte udsatte områder. Dermed sikrer du, at huset holdes helt fri for alger, og du undgår at skulle være opmærksom på, hvornår det er tid til at bestille tid til algerens igen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.