PTSD
Ikke-kategoriseret

Lider du af PTSD? Find frem til hjælp online

Mange mennesker tror at man kun kan lide af PTSD, hvis man har været i krig. Men sådan hænger det ikke sammen. I denne artikel kan du lære mere om hvorfor du godt kan lide af PTSD selvom du aldrig har været i krig. Du vil også lære mere om hvordan du finder behandling for din mulige PTSD.

Derfor kan du godt have PTSD

Man behøver som sagt ikke at have været i krig eller konflikt for at lide af PTSD. PTSD er en mental lidelse man kan få, når man har været ude for noget traumatisk. Og hvad der helt præcist kan kategoriseres som ’traumatisk’ er en meget individuel sag. Hvad der er traumatisk for andre vil muligvis ikke være det for dig og omvendt.

Du kan finde en del mere information om PTSD på nettet. Det er en god idé at lære mere om denne lidelse, hvis du har en mistanke om at du lider af den. Selvom hvis det er en meget lille stemme indeni, som siger du har PTSD, så er det vigtigt at lytte til den. I dag er der meget gode muligheder for at få hjælp.

PTSD-behandling

Det er altid en god idé at tage til en terapeut, hvis man har det lidt svært for tiden med ens mentale helbred. Det er der skam intet skammeligt og det er heldigvis begyndt at blive mere normalt at man er åben omkring ens mentale helbred.

Det er en god idé specifikt at søge ud efter muligheder for PTSD behandling, hvis du har mistanke om at du lider af PTSD. Terapeuter specialiserer sig i forskellige områder og nogle specialiserer sig altså også i PTSD.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du lider af PTSD eller ej, så vil en terapeut hurtigt kunne hjælpe dig med at få svar på det.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.