Ikke-kategoriseret

Sådan får du haven klar til sommer

Er din have ved at være sommerklar? Hvis den ikke er, så kan det godt være, du snart skal til at i gang. Sommeren er lige om hjørnet, og du vil sikkert gerne have, at din have er klar med det samme, solen titter frem. Det kan være, du mangler lidt råd til, hvad du kan gøre for at gøre din have mere sommerklar. Hvis det er tilfældet, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Det er nemlig lige præcis dét, som det skal handle om.

Få studset dine træer med en smart wienerstige

Hvis dine planter er helt tilgroede, så kan haven hurtigt komme til at se ærgerlig ud. Hvis du har planter, så er det altså vigtigt, at du sørger for at tage dig af det, så det ser pænt ud. Du kan bruge en smart wienerstige, når du skal op i højden.

Wienerstigen er en god investering, da den lader dig tilgå de opgaver, som du ellers ikke har kunne nå.

Hvad har du altid manglet?

Det kan være, at du føler, der er noget, du altid har manglet i din have. Hvis det er tilfældet, er det så ikke ved at være på tide til at få det? Det kan f.eks. være, at du længe gerne har villet have din have indhegnet? Så kan du med fordel opsætte et smart foldehegn. Man kan også få følelsen af, at man har mere privatliv, når man er indhegnet, og det kan være meget rart.

Terrasse eller græsplæne?

Det kan også være, du skal vurdere din græsplæne/flise-ratio? Måske du skal have mere græsplæne eller mere terrasse? Når du skal vælge det, så skal du vurdere, hvad haven skal bruges til. Hvis du gerne vil have mere plads til et sted, hvor du kan stille borde og stole, så skal du måske have en terrasse? Hvis du er træt af, at dine børn ikke har nok plads at lege på, så kan det til gengæld være, at du skal have mere græsplæne.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.