youtube
Ikke-kategoriseret

Sådan overfører du nemt dine billeder til YouTube

Vi bruger alle vores telefoner rigtig meget. For eksempel til at tage diverse billeder af hvad vi oplever. På et tidspunkt render man ind i et pladsproblem på telefonen, men hvis man ikke ønsker at miste billederne, må de flyttes over på computeren. Dog er det ikke sikkert at du lige kan huske hvordan man gør det. Især ikke hvis det er ved at være lang tid siden at du sidste måtte kæmpe med det. Her vil der komme en gennemgang af hvordan man som Android bruger kan overføre sine billeder til computeren.

Vælg din foretrukne metode

Der findes to måder hvorpå du kan overføre dine billeder. Du kan enten gøre brug af er en USB ledning eller bruge dit wifi og derved lave en trådløs overførsel.

Overførsel med USB kabel

Først og fremmest skal du finde dit USB kabel frem og forbinde din computer med din Android. Dernæst skal du gå ind på dine notifikationer hvor du her kan se muligheden overfor billeder. Klik på denne. På din computer skal du gå ind i menuen og ind under computer, hvor du kan se de drives som du har adgang til. Her vil din Android dukke op nu hvor der er skabt forbindelse mellem de to enheder. Klik på den og vælg derefter blot hvilke billeder og mapper med billeder du ønsker at overføre. Træt billederne ud på skrivebordet og så downloades de til sin computer.

Overførsel med wifi

Når man skal overføre billeder med wifi er det nødvendigt at ens Android og computer er forbundet til det samme wifi. Gå ind på “file manager” og vælg derefter “remotely manage phone files” og så klik start. På din skærm vil der komme en hjemmeside du skal gå ind på via din computer. Der vil du kunne se alle dine filer, som du nemt kan downloade ved at højreklikke.

Kilde: How to change your YouTube language!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.